top of page
EF30485F-AFF1-4489-8F8B-FCFDD9B0DB65.jpeg

Crina Andreea Popa

Vipper  tekniker 


2. Jeg hedder Crina Andreea Popa

Jeg bor i Randers!

Jeg gik ind i ‘’skønhed’’ industrien i oktober 2015, da jeg åbnede mit eget studie til påføring af gel negle! På samme tid kom jeg i kontakt med verden af øjenvipper, på hvilket tidspunkt jeg blev forelsket i anvendelsen af øjenvipper. 

I maj 2016 lavede jeg det første øjenvippe kursus og 6 måneder senere lavede jeg volumen vipperne. 

I februar 2018 deltog jeg i Lash Master Conference - Bukarest, hvor jeg fik endnu mere kontakt med denne verden.

I marts tog jeg PhiLashes-kurset!

I oktober deltog jeg i Oscar Online Lash Competition afholdt af Marta Wiatr.

I april 2019 blev jeg Matser Angel Lash Brow Academy, med fulde rettigheder til at undervise i dette smukke erhverv og eneforhandler af mærket i det skandinaviske område. 

I juni 2019 opdagede vi verden af konkurrencer i marken, og sådan blev jeg vinder af flere mesterskaber inden for øjenvipper genforlængelser!

Get in Touch
Untitled

Georgiana Ag 

Negle tekniker 

  1. Mit navn er Georgiana og jeg er negletekniker! Første gang jeg kom i kontakt med dette smukke job som negletekniker, var for et år og 5 måneder siden, da jeg tog det grundlæggende kursus i protetisk negle stylist. Hvad jeg kan fortælle jer, er at det var kærlighed ved første blik. Det er helt fascinerende, hvordan du kan ændre udseendet på dine negle og hænder med de rigtige produkter og teknikker. Jeg elsker dette job, fordi det hjælper mig med at finde mig selv, fordi kun hvis du elsker at gøre det, gøre du det meget godt. Jeg er typen som har rigtig meget tålmodighed og ønsker at mine kunder er tilfreds med produkten.

Get in Touch
471F1534-1D19-402C-8F1C-5BBEF712BC51.jpeg

Andra Mocanu 

 Negle  tekniker 

Everyone who books an appointment with Morgan James, our incredible Manicurist, finds that with great dedication to the craft, comes unmatched perfection. Skill combined with a unique talent for bringing out the beauty, are why clients come back to them time and again. Book an appointment and discover what they can do for you.

Get in Touch
Untitled

Andreea Iordache 

Make-Up artist 

Jordan Parker is our leading Stylist. They have tons of experience and know just how to bring out the best look for every client. Jordan Parker is currently accepting new clients, but be quick! Their appointment book fills up fast.

Get in Touch
Our Team: Our Team
bottom of page